Share this

 

MEGTAKARÍTÁS - ÉLETMÓDVÁLTÁS - KÖZÖSSÉG

 

Üdvözöljük az EnergiaKözösségek honlapján!

 

Jelenleg az E.ON EnergiaKözösségek megtakarítási és háztartás-zöldítő program hetedik (a korábbi, európai uniós keretek között zajló versennyel együtt kilencedik) évada zajlik.

 

A tavalyihoz hasonlóan idén is a "Kell ennyi energia?!" közösségi média kampánnyal indult újra a program. A kampány 9 hete alatt különböző témák mentén érdekes és tanulságos cikkeket, ötleteket, híreket osztottunk meg az E.ON EnergiaKözösségek Facebook oldalán, illetve háromhetente kihívásokat, feladatokat tettünk közzé, a megoldók között pedig zöld-utalványokat sorsoltunk ki.

 

Most ősztől pedig elindul a program úgymond hagyományos, közösségi verseny része, ahol a családokból/háztartásokból állló EnergiaKözösségek versenyeznek az ország egész területén abban, hogy ki tud több (minimum 9%) energiát megtakarítani otthonában.

 

Mindenkit szeretettel várunk nagy EnergiaKözösségünkbe!

 

„Soha ne kételkedj abban, hogy egy mély gondolatokkal rendelkező, felelősségteljes kis csoport képes megváltoztatni a világot, hiszen ez az egyetlen módja a világ megváltoztatásának!” (Margaret Mead)

 

 

Friss hírek

Itt a 3. versenyfeladat!

- magyaradmin

Meghirdetjük az EnergiaKözösségek 2020/2021-es évadának harmadik versenyfeladatát:   A 3. versenyfeladat a korábbi szokásokhoz híven egy egyéni (háztartásonként) kitölthető, és egy közösségi...

Share this