Share this

 

MEGTAKARÍTÁS - ÉLETMÓDVÁLTÁS - KÖZÖSSÉG

 

Üdvözöljük az EnergiaKözösségek honlapján!

 

Jelenleg az E.ON EnergiaKözösségek megtakarítási és háztartás-zöldítő program hetedik (a korábbi, európai uniós keretek között zajló versennyel együtt kilencedik) évada zajlik.

 

A tavalyihoz hasonlóan idén is a "Kell ennyi energia?!" közösségi média kampánnyal indult újra a program. A kampány 9 hete alatt különböző témák mentén érdekes és tanulságos cikkeket, ötleteket, híreket osztottunk meg az E.ON EnergiaKözösségek Facebook oldalán, illetve háromhetente kihívásokat, feladatokat tettünk közzé, a megoldók között pedig zöld-utalványokat sorsoltunk ki.

 

Most ősztől pedig elindul a program úgymond hagyományos, közösségi verseny része, ahol a családokból/háztartásokból állló EnergiaKözösségek versenyeznek az ország egész területén abban, hogy ki tud több (minimum 9%) energiát megtakarítani otthonában.

 

Mindenkit szeretettel várunk nagy EnergiaKözösségünkbe!

 

„Soha ne kételkedj abban, hogy egy mély gondolatokkal rendelkező, felelősségteljes kis csoport képes megváltoztatni a világot, hiszen ez az egyetlen módja a világ megváltoztatásának!” (Margaret Mead)

 

 

Friss hírek

Energiatakarékos melegedés és fűtés

- magyaradmin

A magyar háztartások energiafogyasztásának legnagyobb része, 74 %-a a fűtésre fordítódik, épp ezért általában ez a legnagyobb terület a megtakarítás szempontjából is - mindez különösen igaz arra az...

Share this