Share this

 

MEGTAKARÍTÁS - ÉLETMÓDVÁLTÁS - KÖZÖSSÉG

 

Üdvözöljük az EnergiaKözösségek honlapján!

 

Jelenleg az E.ON EnergiaKözösségek megtakarítási és háztartás-zöldítő program hetedik (a korábbi, európai uniós keretek között zajló versennyel együtt kilencedik) évada zajlik.

 

A tavalyihoz hasonlóan idén is a "Kell ennyi energia?!" közösségi média kampánnyal indult újra a program. A kampány 9 hete alatt különböző témák mentén érdekes és tanulságos cikkeket, ötleteket, híreket osztottunk meg az E.ON EnergiaKözösségek Facebook oldalán, illetve háromhetente kihívásokat, feladatokat tettünk közzé, a megoldók között pedig zöld-utalványokat sorsoltunk ki.

 

Most ősztől pedig elindul a program úgymond hagyományos, közösségi verseny része, ahol a családokból/háztartásokból állló EnergiaKözösségek versenyeznek az ország egész területén abban, hogy ki tud több (minimum 9%) energiát megtakarítani otthonában.

 

Mindenkit szeretettel várunk nagy EnergiaKözösségünkbe!

 

„Soha ne kételkedj abban, hogy egy mély gondolatokkal rendelkező, felelősségteljes kis csoport képes megváltoztatni a világot, hiszen ez az egyetlen módja a világ megváltoztatásának!” (Margaret Mead)

 

 

Friss hírek

Készenléti üzemmód, az energiavámpír

- magyaradmin

A készenléti üzemmódban (stand-by) lévő összes háztartási berendezés a villamosenergia fogyasztás 9%-áért felel. Akkor vannak elektromos eszközeink készenléti üzemmódban, amikor készek ugyan a...

Share this

Téli szemezgető

- magyaradmin

Az újévben sem maradnak el az EnergiaKözösségek klímabarát, energiatakarékos tippjei: idén elsőkét egy szezonális, téli szemezgetővel készültünk számotokra.   Boldog újévet mindenkinek! :)

Share this

Energiatakarékos, fenntartható ünnepek

- magyaradmin

A munkaszüneti napok meglehetősen energiafaló időszakai az évnek, ahogy ezt idén sokan tapasztaltuk, ha otthon vagyunk, bizony több energiát fogyasztunk Általában is igaz ez az év végi ünnepnapokra,...

Share this

Kislábnyomos ünnepek: Karácsony

- magyaradmin

Advent van, mindenki készülődik a téli ünnepekre, a Karácsonyra, Szilveszterre, Hanukára, sok iskolás pedig most is várja a téli szünetet. Az évszak adottságai miatt a klímabarát életmód eleve...

Share this